Afgelopen week was er een discussie over het gebruik van lachgas, het ging over het verbod op het verkoop ervan en over een artikel waarin de gevolgen stonden van als je het toch doet.

In het artikel werd duidelijk dat zeker 64 jongeren in Nederland een dwarslaesie hebben opgelopen door het gebruik van lachgas en het aantal mensen met verlamminsverschijnselen is nog vele malen groter. Boef zelf lustte er wel pap van en daar deed hij ook niet sneaky over, dit is ook een van de dingen die naar boven komt in zijn docu ‘Gewoon Boef’.

Een fan contacte hem op Instagram en zei tegen boef dat hij echt moest stoppen als hij niet wilde eindigen als hem, namelijk verlamd. Boef zetten de DM in zijn story om te laten zien dat hij zelf gestopt is en dat hij is geschrokken van dit verhaal. Hij hoopt dat meer mensen de ernst ervan gaan inzien.

Bekijk hieronder de screenshots.