Steeds vaker bestellen mensen hun avondmaaltje op plekken zoals het strand, op de boot of het park, Domino’s is bezig met het uittesten van drone bezorgingen. Het ziet er veelbelovend uit!

‘We testen met drones als toekomstige oplossing om op moeilijke of meer afgelegen plekken te komen, zoals op het water’ laat Domino’s weten. De pizza keten biedt al langer de mogelijkheid om pizza te laten bezorgen op alternatieve plekken, door gebruik te maken van een GPS-systeem kan de bezorger precies zien waar hij naartoe moet.

De eerste drone tests zijn gedaan op het strand van Zandvoort. Volgens Domino’s is er steeds meer vraag naar het bezorgen op alternatieve plekken. ‘Maar met een fiets op het strand is toch net wat lastiger en we houden van innovatie, vandaar de test met een drone’ laat Domino’s weten.

Wanneer het helemaal van start gaan is nog onduidelijk. ‘Wat ons betreft is de test geslaagd en zien we dronebezorgingen als iets voor de nabije toekomst. Wanneer we daadwerkelijk met drones kunnen bezorgen hangt onder andere af van de wetgeving, verteld Marianne Kemps woordvoerder van Domino’s Nederland.

Check hieronder de test drone bezorging van Domino’s!