Twee van de vier agenten die medeplichtig zijn voor de moord van George Floyd zijn inmiddels vrij. Een van de agenten werd gespot in de supermarkt direct nadat hij op borgtocht vrij is gelaten. 

Alexander Keung is degene die gespot werd in de supermarkt, hij heeft een borgsom op weten te hoesten van 750,000 Dollar. Het incident met George Floyd gebeurde na zijn derde dienst als agent. Er kwam dus snel een einde aan zijn carrière. Na de dood van George werden alle vier de agenten ontslagen en gearresteerd.

In de video spreekt een mevrouw Alexander Keung aan, ze zegt ‘Hij is vandaag vrijgelaten en hij staat in de Whole Foods comfortabel te winkelen.’ Alexander is geschokt en probeert kalm en netjes te blijven. ‘Ik voel me niet per se comfortabel, ik kom alleen mijn benodigdheden kopen.’ Zegt Alexander. De vrouw neemt hier geen genoegen mee en zegt ‘Dacht je echt dat niemand je zou herkennen? Je hebt iemand koelbloedig vermoord, je hebt het recht niet om hier te zijn.’ 

Als je de hele video wilt kijken moet je even naar onder scrollen!