Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen maakte een tijdje geleden bekend dat ze samen een kindje verwachten. Ze hielde dit al eventjes geheim voor de buitenwereld maar ze konden het niet meer binnen houden. 

Ook gooide de twee tortelduifjes een gender reveal party waar ze al hun closest friends en familie hebben uitgenodigd. Ze hadden beide verwacht dat het een jongetje zou worden maar het blijkt een meisje te zijn! ‘Ik dacht echt dat het een jongetje zou worden. Maar ik ben er echt superblij mee. Het maakte mij echt niets uit. Het is nu echt een verrassing’ laat Romee weten.

‘We hadden al een naam voor een meisje bedacht terwijl we er voor een jongetje niet echt uitkwamen’ verteld Romee. We moeten nog even geduld hebben voordat we de naam te horen krijgen. ‘het is nog een geheim’ verteld Laurens. 

Bekijk hieronder de video van Romee!