Justin Bieber krijgt vaker beschuldigingen naar zijn hoofd gegooid, dat hoort nou eenmaal bij beroemd zijn zou je zeggen. Normaal gesproken laat Justin dit soort beschuldigingen met rust en negeert hij deze maar naar overleg met zijn vrouw en zijn team heeft hij besloten om deze beschuldiging te ontkrachten. 

Het gaat hier om een vrouw die beweerd te zijn verkracht door Justin Bieber toen hij in Austin, Texas, was. Volgens de zanger is dit absoluut niet waar en post Justin meerdere screenshots op Instagram waarmee hij zijn onschuld bewijst. 

Een verder onbekende vrouw met de naam Danielle liet afgelopen zaterdag op Twitter via een anoniem account weten dat ze door de Canadese zanger in het Four Seasons hotel ‘seksueel onheus bejegend zou zijn’ Justin vind dit een extreem erge beschuldiging en zegt (ZIE FOTO)

Even alles op een rijtje, Justin was die avond inderdaad in Austin, met zijn ex vriendin Selena Gomez. Hij sliep niet in het Four Seasons Hotel maar in een Airbnb en de avond daarna sliep hij in het Westin Hotel. Justin vindt dat alle meldingen van seksueel misbruik serieus genomen moeten worden en daarom wilde hij zelf reageren. In Justin’s geval is het onmogelijk om die daad uitgevoerd te hebben en daarom schakelt hij de autoriteiten in om mensen aan te pakken die hem in een slecht daglicht willen zetten.