Dave Roelvink heeft een heftige nacht achter de rug. De zoon van zanger Dries Roelvink poste vanochtend op Instagram een foto van een in de prak gereden Lamborghini waar hij kort daarvoor nog zelf in reed.

Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren” zegt Dave in de YouTube video van Mo Bicep. “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.” Op de foto is te zien hoe de voorkant van de auto compleet ingedeukt is na de klap.

De auto is van Mo Bicep een vriend van Dave en laat ook even zijn reactie . “Gelukkig gaat alles met jou goed bro, de auto is vervangbaar jij niet.” Ook vele anderen bner’s reageren onder zijn post, met in het algemeen lieve woorden en hartjes, waaronder Nicolette Kluijver en Bizzey. Er zijn ook andere reacties. “Je hebt je best weer gedaan zo te zien”. “Top”. “Papa zal wel weer trots zijn”

Hieronder zie je de kapotte auto en de video van Mo Bicep.