Werken in de prostitutie is niet gemakkelijk, helemaal niet in de tijden waar we nu in leven, de coronatijden. Sekswerkers moeten wachten tot 1 September tot dat ze weer aan het werk mogen. Nou zijn er vele die zeggen dat dat niet gaat. ‘Mijn spaargeld raakt op’ verteld sekswerker Moira Mona in een interview met de Telegraaf. 

‘Veilig en verantwoord sekswerk is wel degelijk mogelijk, ook in de tijden van corona’ verteld Moira. ‘Ik krijg nu mails van mannen die denken omdat het nu een lastige tijd is dat ze over mijn grens heen kunnen gaan. Er zijn zelfs mannen die mij “willen helpen” en aanbieden om mijn pooier te zijn voor de helft van mijn inkomsten.’ Dit is illegaal. ‘Ook lopen we risico om in gevaarlijke situaties terecht te komen en zelf opgepakt te worden en een boete te krijgen van 4000 euro.’

Bekijk hieronder de gehele video! Wat vind jij? Mogen sekswerkers weer aan t werk of is het niet veilig genoeg?