Sony heeft gister avond twee PlayStation 5 modellen onhuld. Dat werd gedaan tijdens de Future of Gaming Show en werd live uitgezonden op YouTube.

Tijdens de Future of Gaming Show werden twee modellen van de PlayStation onthuld. Een is een All Digital variant en de ander is de “normale” PlayStation 5. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het verschil gaat zijn tussen de twee consoles.

Naast de consoles werden er ook een aantal extra’s aangekondigd. Een laadstation voor twee controllers. Een afstandsbediening, een speciale headset die het speciale geluid mogelijk maakt en een nieuwe webcam. De headset heet officieel de PULSE 3D wireless headset en biedt 3D audio en ‘dual noise-cancelling microfonen‘ aan. De webcam bevat twee HD camera 1080p lenzen.

Tijdens de Future of Gaming presentatie werd naast de console een hele rij aan games aangekondigd. Onder andere een nieuwe Ratchet and ClankSpider-Man Miles Morales en Horizon: Forbidden West.

Tot slot werd de nieuwe slogan voor de PlayStation 5 onthuld. Dat is ‘Play Has No Limits‘. Helaas weten we nog niet wanneer het nieuwe console van Sony op de markt zal komen en is de prijs voorlopig nog geheim gebleven. We zullen dus moeten wachten op de mogelijke presentatie die in augustus zal gaan plaatsvinden.