Akwasi en Bizzey hebben samen gestreden voor het nummer Geen Wedstrijd, al voordat het nummer daadwerkelijk uitwas kregen ze al bergen kritiek over zich heen. Eigenlijk meer Bizzey dan Akwasi, Akwasi kreeg voornamelijk de vraag waarom hij uberhaupt met Bizzey wil samen werken. 

Bizzey ging de fout in toen hij op Instagram All Lives Matter (ook die van paarden) postte en daar dus veel kritiek over geeft. Het is niet het enigste waar mensen wat over te zeggen hadden. Ze vinden namelijk ook dat Bizzey niets doet voor de zwarte gemeenschap en hij daarom niet de aangewezen persoon is om een protestsong mee te maken.

De twee mannen hebben besloten om wel de situatie nog te verduidelijken door een video op IGTV te gooien met daarin de excuses van Bizzey en dat hij geleerd heeft van Akwasi en daarom ook juist Akwasi heeft benaderd voor het maken van een protestsong.

Check de IGTV van Bizzey en Akwasi hieronder!