DripReport – Skechers

DripReport is een Indies/Amerikaanse YouTuber die vooral parodies maakt op bekende rapnummers als The Box, Yummy en Blinding Lights. Om er eens verandering in te brengen besloot hij zelf eens een nummer uit te brengen.

DripReport dropte in Januari zijn nummer “Skechers”, Het nummer gaat over een vrouw die de sneaker Skechers draagt en zijn wereld beter maakt. Zijn nummer werd opgepikt door TikTok en mensen gingen TikToks erop maken. Door TikTok ontplofte het nummer helemaal en gingen de views van de YouTuber omhoog tot maar liefst 78 miljoen views.

Het nummer werd zo rasend populair dat zelfs Amerikaanse rapper Tyga besloot om een remix met hem te maken, deze kwam 2 weken geleden uit. Afgelopen vrijdag releasde DripPeport de muziek video van “Skechers”.

Wat opmerkelijk is aan zijn nieuwe nummer is dat hij geen grove woorden er meer in heeft. Zo is ‘if you show me your Boobs’ veranderd naar ‘if you show me your Moves’ en is bad lil chic geblured.

Bekijk de nieuwe videoclip hierboven