Afgelopen weken was het niet te missen in het nieuws, de naam van de pas geboren zoon van Elon Musk en Grimes. Het kind dat X Æ A-12 heette werd niet goed gekeurd door de staat van California, dus moesten de ouders wel met iets anders komen.

De tesla baas Elon Musk en zangeres Claire Elise Boucher (Grimes) mochten de baby niet inschrijven, want volgens de Californische autoriteiten mag een naam alleen bestaan uit de 26 letters van het Alfabet.

Omdat nummers dus niet zijn toegestaan, hebben Musk en Grimes er een slim trucje op bedacht. In plaats van 12, hebben de twee nu Romeinse cijfers gebruikt, dit zorgt er voor dat zijn nieuwe naam dus X Æ A-XII is.

Grimes laat dit nog even los over de nieuwe naam van haar pas geboren zoon: “Nice! Just removed the numbers to confirm to California Law“. Ze voegt er later nog aan toe: “Looks better tbh” en “One dash is allowed.” Aldus de moeder.