Nog voor het einde van de maand zijn er nog verschillende series die van Netflix zullen verdwijnen. Wij geven je graag nog even een overzicht.

In eerste instantie verdwijnen er op 21 mei twee verschillende series. Allereerst verdwijnt de serie Feed the Beast van de streamingdienst. Een andere naam die verdwijnt is The Mind of a Chef. Van deze laatste worden alle vijf de seizoenen van de streamingdienst verwijderd.

Een dag later wordt er nog een andere titel uit het aanbod van Netflix gehaald. Het gaat daarbij om de serie Dramaworld. Van deze serie werd er nog maar één seizoen op de streamingdienst geplaatst.

De meest opvallende titel die nog deze maand uit het aanbod van Netflix wordt geschrapt is Full House. Alle acht de seizoenen zullen dan ook komen te verdwijnen op 31 mei. Ook op de laatste dag van de maand verdwijnt het ene seizoen van de serie Hotel Beau Séjour.

Heb je dus één van de bovenstaande seizoenen of series nog niet helemaal uitgekeken? Grijp dan nu je kans om dat alsnog te doen!