6ix9ine werd nog niet zo lang geleden uit de gevangenis vrij gelaten in verband met ‘gevaar voor zijn leven’ bij eventuele besmetting met het Corona virus. Hij brengt de rest van zijn straf door in huisarrest en mag twee uur per week werken aan zijn videoclips, wel in zijn tuin natuurlijk. 

Toen 6ix9ine op het balkon ging staan om foto’s te maken is hij gezien door zijn buurvrouw en duurde het niet lang voordat zijn adres open en bloot op straat lag. De politie greep meteen in en plaatste hem naar een nieuwe locatie.

Over zijn carrière hoeft hij niet perse te klagen, hij postte zijn eerste video na zijn vrijlating en behaalde met deze nieuwe track 43,55 miljoen streams in 24 uur, waarmee hij het record van Eminem breekt. Op zijn eerste Insta Live video kwamen er maar liefst 2 miljoen mensen even loeren.

6ix9ine zegt dat iedereen die aan hem twijfelt belachelijk gemaakt wordt. Niks is minder waar want er is een video van de talkshow van TMZ waarin gezegd werd dat 6ix9ine nooit meer een rol zou kunnen spelen in de muziek. En hij heeft deze toch ontkracht met zijn 43,55 miljoen streams zou je zeggen. Er word ook al gezegt dat zijn track GOOBA onderweg is naar de nummer 1 in de Billboard hot 100. Dit zou zijn eerste nummer 1 hit worden.

Check zijn videoclip hieronder!