Kersverse ouders Elon Musk en Claire Elise Boucher (Grimes) mogen, wettelijk gezien, hun baby niet de naam X Æ A-12 geven. De Teslabaas en Canadese zangeres zorgden voor heel wat ophef met de unieke en aparte benaming voor hun nieuwe zoon. TMZ ging na of dit eigenlijk wel wettelijk kon.

Het pasgeboren zoontje van Elon Musk en Grimes heet tot grote verbazing van het gehele internet: X Æ A-12. De betekenis van de naam blijkt ingewikkeld te zijn, zelfs met uitleg van de moeder, maar Het koppel zou weleens mogen gaan nadenken over een nieuwe naam. 

De Amerikaanse site TMZ praatte met een supervisor van de dienst bevolking in Los Angeles en die was duidelijk: het kan én mag niet volgens de wet. In de staat van Californië is het verboden om symbolen of cijfers in een naam te verwerken, alleen de 26 letters van het alfabet zijn toegelaten. Er is alleen een uitzondering als je een apostrof in de naam wil hebben zoals O’Connell of O’Brain.

Hoe het koppel hun jongste zoon dus officieel gaan vernoemen op het geboortecertificaat, zou nog eens een leuke verrassing kunnen worden.