Misschien heb je de Temptation Island van vorige week gezien, dan weet je dat Zach, de vriend van Simone, sneaky via een tablet probeerde te communiceren met verleidster Romee.

Hij liet onder andere aan Romee weten dat hij haar ‘hard wil naaien’. Zach dacht natuurlijk dat de camera’s dit niet op zouden pikken maar niets is minder waar.

“Ik wilde gewoon testen of ik naast een mooie meid kon liggen zonder sneaky praat of iets seksueels. Dus geen aanraking, geen kus; dat is mij denk ik heel goed gelukt”verteld Zach de volgende dag. Wat hij lijkt vergeten te zijn is dat hij haar wel aan heeft geraakt, zo’n 4x zelfs. Zijn vriendin Simone heeft nog altijd geen beelden gezien, dit doordat hij de eerste keer zijn joker inzetten en de 2de keer poes lief deed. Wel gaat de gong in de vrouwen villa wat Simone toch wel (terecht) onzeker maakt.

Ook lijkt Zach te twijfelen aan zijn gevoelens voor Simone. “Ik vind dat je naar elkaar toe moet groeien. En ik mij niet constant hoef aan te passen aan haar”verdedigt Zach zichzelf tijdens het kampvuur. Simone denkt hier anders over en vind dat die stiekeme ondeugende berichtjes naar Romee voor haar vreemdgaan betekend. ‘Beter nu dan straks, als ik kinderen heb, het is niet eens zijn schuld, hij is gewoon te jong.’

De ‘CEO van Fuckboy Airlines’ ziet zichzelf als vrij man en slechts een paar uur na het kampvuur gaat hij net een stapje verder met Romee…