Kylie jenner gaat gewoon door met het genieten van haar rijkelijke leven. De reality-ster en zakenvrouw geeft maar liefst 36,5 miljoen euro uit aan haar nieuwe stekkie.

De gigantische nieuwe villa ligt in Los Angeles in de exclusieve buurt Holmby Hills. Theoretisch gezien heeft ze het huis voor een prikkie gekocht want origineel stond het huis te koop voor 55 miljoen dollar.

Even wat ins en outs over haar nieuwe huis, het huis is 15.350 m2 heeft 7 slaapkamers, 14 badkamers, 20 parkeerplaatsen en daarnaast natuurlijk een gameroom, thuis bioscoop, basketbalveld, en hier en daar wat barretjes.

Kylie werd in 2019 vernoemd tot jongste selfmade miljardair ter wereld. Ze verdiende haar geld voornamelijk met haar brand Kylie Cosmetics. Het cosmeticabedrijf wat in 2015 opgericht werd wordt inmiddels geschat op een waarde van 900 miljoen dollar.

We hebben hieronder een sneakpeak in haar nieuwe osso!