Een man uit Zwolle moet terechtstaan voor het bedreigen van Prinses Amalia en haar schoolvriend. Prinses Amalia is op dit moment pas 16 jaar oud en kreeg meerdere bedreigingen van Wouter G.

Amalia zelf kreeg de bedreiging verkracht te worden door deze man en hij dreigde ook om haar schoolvriend Brent te vermoorden. De man werd meteen opgepakt en de bedreigingen werden uiterst serieus genomen door de politie en de justitie. 

Heel goed dat er zo snel en serieus gehandeld wordt alleen valt dit niet bij iedereen in het juiste keelgat. Een vergelijkbare zaak, namelijk die van Humeyra uit Rotterdam die jarenlang bedreigd werd en mishandeld waar niks mee gedaan is. uiteindelijk is ze vermoord en justitie deed niks.

Dit zorgt voor een fixe discussie op Facebook waar mensen zeggen dat het hier gaat om klassenjustitie, ‘Amalia krijgt één bedreiging en de dader gaat net als de waxinelichtje gooier voorlopig nog wel even vast zitten.’

Check de facebook post hieronder