Begin vorige week presenteerde Apple de nieuwe iPhone met een kleiner budget. Deze zal meer bestemd zijn voor de consument met een minder grote portemonnee.

De iPhone SE (Special Edition) word om de zoveel jaar opnieuw gemaakt, Apple gebruikt het uiterlijk van een ouder model en zet er de nieuwste technologie in. Dit hebben ze al een keer eerder uitgehaald bij de SE uit 2016, deze iPhone had dezelfde body als de iPhone 5 & 5s. Apple heeft dit dus voor de tweede keer toegepast waardoor de nieuwe SE hetzelfde uiterlijk heeft als de iPhone 8.

Het verschil tussen de 2 toestellen zit hem minimaal in de technologie: De iPhone heeft dezelfde chip als de nieuwere iPhone X en 11, de camera op de achterkant is er op vooruit gegaan en voor zijn prijs neemt hij prima foto’s en video’s. De startprijs van maar 400 euro laat zien dat Apple weer een top telefoon op de markt zet.

Toch nog aan het twijfelen bekijk dan de video hierbeneden voor de complete review van deze nieuwe iPhone.