De ramadan zou volgens Wilders levensgevaarlijk zijn en moslims zouden dit moment moeten gebruiken om de ‘verderfelijke’ Islam achter zich te laten. Deze boodschap riep natuurlijk heel veel reacties op vanuit alle kanten van de maatschappij.

Nasrdin Dchar schreef dit in een brief naar Geert Wilders (Het is veel, maar waard om het te lezen! Geen tijd? scroll dan naar onder!)

In het kort:

”Beste Geert, dank u wel dat u zich bekommert om de gezondheid van mij en mijn medemoslims in Nederland.” Maar als je gewoon gezond bent is de ramadan niet levensgevaarlijk.

Nasrdin verteld ons ook dat de moskeeën al dicht zijn en dat er geen grootschalige iftars zullen zijn vanwege het coronavirus. Volgens Nasrdin probeert Geert Wilders al 16 jaar lang moslims zwart te maken en nu gebruikt hij de corona pandemie om zijn zin te krijgen.