De makers van mega het populaire Netflix serie La Casa De Papel en The Crown hebben de handen in een geslagen en komen met een nieuwe serie, White Lines. Vanaf 15 mei te bewonderen!

De titel zegt al wel wat over de serie maar dingen zoals, coke, moord, het prachtige eiland Ibiza, dansclubs, leugens en nog veel meer ga je zeker tegen komen in deze nieuwe serie. Het gaat over een een mysterieuze verdwijning van het lichaam van de legendarische DJ uit Manchester die wordt gevonden op het eiland Ibiza. Zijn zus twijfelt geen moment en pakt haar spullen om naar het eiland te gaan om erachter te komen wat er nou echt gebeurd is met haar broer. 

Niet alleen een spannend verhaal maar ook een cast waar je ú tegen zegt, Star Wars acteur Daniel Mays, Guardians of the Galaxy actrice Laura Haddock en Shazam actrice Marta Milans zijn te bewonderen in White Lines. Check hieronder de trailer van deze serie!