Een heel bijzonder verhaal is dit, van een meneer in Adelaide Australië. De man verloor zijn baan door de corona-crisis zoals vele alleen deze meneer had ook nog een jonge familie en een pasgeboren baby! 

Deze man heeft dus recent een baby gekregen waardoor het verliezen van zijn baan niet slechter uit kon komen als nu. Gelukkig veranderde zijn intense verdriet snel in overweldigend geluk toen hij online ging checken of hij wat had gewonnen op zijn loterijlot en erachter kwam dat hij de hoofdprijs van de Australische loterij had gewonnen!

De man wint hierdoor 4,8 miljoen Australische dollars! Dankzij zijn winst ontvangt de man de komende 20 jaar iedere maand 20.000 dollar! ‘We zijn een jonge familie en we hebben een baby, dit zal ons helpen ons hele leven op te bouwen’ laat de man weten aan de Australian Associated Press.