Artiest en voormalig Youtuber EenHoornJoost beter bekend als rapper Joost releasde gister avond de audio voor zijn nieuwe nummer:”Ham?”

Joost die begon met filmpjes maken voor Youtube koos er toch voor in 2016 om zich meer te richten op muziek.Hij viel op met zijn unieke flow en aparte woordkeuzes. Joost bracht dat zelfde jaar zijn debuut album: “Dakloos” uit. In 2017 begon hij echt op te vallen door het grotere plubiek door zijn hit single:’Scandinavian Boy’. Deze heeft op Spotify meer dan 7 miljoen streams.

Nu heeft Joost inmiddels 3 nieuwe Albums gedropt in de afgelopen 2 jaar en heeft hij aantal samenwerkingen staan met artiesten als: Donnie, Rarri Jackson & Mick Spek. Joost gaat naast Nederland ook samenwerkingen aan met Amerikaanse artiesten zoals bbno$ bekend van zijn hit single “lalala”. Naast Artiesten werkt Joost ook graag samen met Amerikaanse producer Tantu die meerde nummers van hem heeft geproduceerd.

Beluister hier de audio van zijn nieuwe nummer!