Inmiddels kan je het hele seizoen van Mocro Maffia bewonderen op Videoland en de reacties zijn erg positief. Spoiler alert, als je het einde nog niet gezien hebt raden we je aan niet verder te lezen!

Op het einde van de serie gaat het karakter Muis dood, Muis wordt gespeeld door Oussamma Ahammoud. Er gaan geruchten rond dat er spanning zou zijn tussen Oussamma en de makers van de serie, en dit zou dus tot de dood van Muis hebben geleid.

Achmed Akkabi reageert op de geruchten tijdens een gesprek met Convo en zegt ‘Het is lastig om niet meegesleept te worden door de comments enzo, hoort bij de leeftijd. Over de dood zelf verteld Achemd ‘Als mensen dachten dat Muis in de serie een lang en gelukkig leven zou leiden, vrees ik dat ze de verkeerde serie aan het kijken zijn’ 

Achmed laat weten dat de frictie in ieder geval niet de dood van Muis heeft veroorzaakt en dat Muis vroeg of laat toch wel zou sterven in de serie.

Check zijn volledig uitleg in de video hieronder!