Adele en haar nu ex-man Simon Konecki hebben via de rechter een verzoek gedaan om alle details over de scheiding prive te laten. We zullen dus nooit weten hoe ze hun 160 miljoen vermogen hebben verdeeld.

April vorig jaar zijn ze uit elkaar gegaan laat de 31-jarige Adele en de 45-jarige Simon weten. Omdat het stel niet onder huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd zou de breuk tussen de twee een hele dure kunnen worden. Of dat ook zo is geworden zullen we dus helaas niet te weten komen. 

Hollywoodscheidingen kunnen een jarenlange strijd zijn en door dit allemaal geheim te houden willen de twee dit duidelijk voorkomen. Ze hebben samen een zoontje van 7 genaamd Angelo en ze hebben een gezamenlijke voogdij over hem. Ook voor hun zoontje houden ze deze informatie allemaal geheim en ze proberen er samen uit te komen laat een bron weten aan de Britse krant The Sun.