Rarri of zoals de meeste hem kennen als de oude Youtuber Armowasright dropte vandaag samen met Lil Xan zijn nieuwe single:”OMG its Rarri”

Rarri’s echte naam is Robin Basak en begon in 2015 als de Youtuber Armowasright. Op dit Youtube account uploadde hij veel ‘prank-video’s‘ en deze werden in de kortste tijd populair onder de jeugd. Echter kwam Robin vaak ook in het slechte nieuws, omdat het rond ging dat zijn video’s nep waren en de mensen acteurs waren. Nadat dit helemaal was ontploft richte besloot Armo te stoppen met de video’s en zich meer te richten op muziek. Robin bracht onder Armowasright meerder uit zoals: Louis Vuitton, Laden & Steeds dieper en haalde in totaal meer dan 32.000.000 streams op Spotify.

Na zijn hit met Amerikaanse rapper 6IX9INE besloot Robin om internationaal te gaan en te verhuizen naar Amerika waar hij nog steeds verblijft. Inmiddels heeft Armo zijn naam veranderd naar “Rarri” en heeft zijn verleden proberen achter zich gelaten.

Check de preview van zijn nieuwe single hieronder.