De radio-dj en Youtuber liet weten dat hij een advocaat heeft ingeschakeld tegen RUMAG. Dit kwam ,omdat RUMAG items verkocht met daarop de slogan: ‘joe joe’ deze slogan is bedacht door Bram. Hij als afsluiting van zijn Youtube video’s.

RUMAG dat laatst al in een slecht daglicht werd gebracht door Arjen Lubach heeft de afgelopen 2 dagen met vuur onder de voeten gelopen. In Zondag Met Lubach besteedde Arjen aandacht aan een benefietactie dat het bedrijf had opgezet.

Lubach noemde het bedrijf “triest” omdat ze geld zouden verdienen aan de stunt-actie met het Rode kruis voor de coronacrisis. Zo worden T-shirts, koffiemokken en handdoeken met “gejatte quotes” verkocht. RUMAG gaf zelf toe aan het stelen van  slogans en quotes. Bram heeft de term ‘joe joe’ in 2018 geregistreerd bij het Benelux Office for Intellectual Property (BOIP), de instantie voor de registratie van merken.

Inmiddels heeft RUMAG de merchandise van de website gehaald. Het geldbedrag wat daarmee is verdiend overgemaakt aan het Rode Kruis.” Eind goed, al goed”, tweet de dj. Hij plaatst hierbij een foto waaruit blijkt dat RUMAG hem een bedrag van meer dan 2.200 euro heeft overgemaakt, wat hij erna bij het Rode Kruis heeft gestort.