Daystar Peterson ook wel bekend als Amerikaanse rapper Tory Lanez brak gister het record voor meeste kijkers op een insta live stream.

De rapper was gister de hele dag aan het live streamen op Instagram en liet bekende rappers als Drake, Wiz Khalifa & Chris Brown langs komen op te praten over het Coronavirus en nog andere dingen. Naast de bekende rappers liet Tory ook nog stippers mee doen in de live stream. Deze stunt van Tory is door de hele wereld gegaan en de #QuarantineRadio is de naam van de livestream geworden. De livestream haalde in totaal meer dan 310.000 kijkers op.

Gister liet Lanez zich even los over het record dat hij had neergezet. “Lmaoooooo ik ben #1 trending op twitter en #QuarantineRadio is trending #13. We hebben het record gehaald voor meeste kijkers op een live stream!!!!!! Lmaooooo bruh wtf lmao.Quarantaine Radio komt donderdag terug om 15:00. Het is nog niet over want ik en French Montana gaan een sessie houden!! Log in Kom online en join de live stream!” Aldus Tory Lanez.