Even een flashback naar elf jaar geleden dat Taylor Swift de MTV Award won voor de beste video en Kanye West op het podium stapte om te verkondigen dat Beyoncé de beste video aller tijden had en zij had moeten winnen.

Door deze gebeurtenis kwam er een lange ruzie over de track Famous van Kanye West die claimde dat Taylor Swift door die reden bekend was geworden. Kanye zei dat hij Taylor had gesproken en dat zij hier geen problemen mee had wat Taylor later ontkende.

Kim Kardashian besloot het audiogesprek online te zetten en voor een lange tijd werd Taylor uitgemaakt voor slang.

Het was het stukje ‘I made that bitch famous’ waar Taylor zegt geen toestemming voor gegeven te hebben en hier erg boos om is. In haar Instagram story deelde ze een link naar een video met de tekst: ‘Instead of answering those who are asking how i feel about the video footage that leaked, proving that i was telling the truth the whole time about *that call* (you know, the one that was illegally recorded, that someone edited and manipulated in order to frame me and put me, my family and fans through hell for 4 years) SWIPE UP to see what really matters’ 

Kim Kardashian wilde hier eigenlijk niet op reageren omdat ze vind dat in deze tijd dit niet belangrijk is en er veel belangrijkere dingen in de wereld spelen dan een beef van 11 jaar geleden. Toch heeft ze besloten te reageren omdat ze ‘geen keuze heeft omdat Taylor echt aan het liegen is.’ 

Lees Kim’s tweets hieronder!