Influencer Vonneke Bonneke is een tijdje offline geweest en in haar nieuwe video legt ze uit waarom dit was.

Vonneke heeft een tijdje in een psychose gezeten en in de video legt zij uit dat ze een moeilijke tijd heeft gehad en hoe ze hier doorheen is gekomen. ‘Ik had in mijn hoofd een soort kortsluiting’ vertelt Vonneke. ‘Mijn omgeving wist niet meer wat zij met mij aan moesten’ 

Uiteindelijk besloot de vriend van Vonneke de politie te bellen omdat ze zo verward was en heeft de politie haar voordeur ingetrapt en haar mee genomen. Maar liefst 5 agenten hebben haar opgepakt omdat ze een gevaar voor haarzelf en andere om zich heen was. Iets wat haar dwars zit is dat tijdens haar arrestatie ze half naakt was en getraumatiseerd is door het feit dat ze zonder broek en onderbroek is meegenomen en in de isolatiecel is beland omdat ze een agent gebeten had.

Inmiddels gaat het beter met haar en ze heeft veel afleiding gehad omdat ze aan het trainen is met haar personal trainer. 

Check de hele video van Vonneke hieronder!