De liefhebbers van de wonderen van de natuur, beter bekend als wiet of hash, hadden gisteren paniek. Door de sluiting van de horeca, dus ook de coffeeshops, ging alles dicht om 18.00 uur.

Dit nieuws kwam pas om kwart over vijf binnen gister en daardoor hadden de liefhebbers nog maar drie kwartier om hun stash aan te vullen. Natuurlijk leidde dit tot enorme drukte en lange rijen voor de coffeeshops. Per coffeeshop mag er maximaal 500 gram tegelijkertijd op voorraad zijn en per persoon mag je 5 gram wiet of hash aanschaffen. Dus of iedereen ook daadwerkelijk zijn stash heeft kunnen aanvullen is nog maar de vraag. Alle horeca en coffeeshops sluiten de deuren tot ten minste 6 April.                                    

Ook Duitsland deelt het nieuws dat ze snel de grens gaan sluiten en om die reden was het extra druk bij coffeeshops zoals Zwartbroekstraat en bij de Skunk in Roermond. De shops wilde vandaag nog een uurtje langer openblijven maar dat is er niet van gekomen helaas. Na 18.00 uur stonden ze voor een dichte deur.

Hieronder wat leuke kiekjes van onze Mary Jane aanbidders die geduldig aan het wachten zijn op hun groene goud.