De Netflix-hit Love Is Blind is de perfecte combi tussen ‘Love Island’ en ‘Married At First Sight’ een echte guilty pleasure. En na veel gesmeek van de fans en onduidelijkheid of er een nieuw seizoen zal komen hebben we nu toch eindelijk een beetje duidelijkheid gekregen en is er gezegd door de showrunner Chris Coelen dat ‘het hem sterk lijkt dat er geen tweede seizoen komt.’

Voor als je het programma nog niet kent, Love Is Blind is een programma over een groep singles die de uitdaging aan gaan om de persoon te vinden waar ze de rest van hun leven mee door willen brengen, maar de deelnemers gaan elkaar pas zien nadat er een huwelijksaanzoek is gedaan. De vrouwen en mannen gaan met elkaar in gesprek en als beide partijen denken dat ze een echte connectie hebben gaan ze dus trouwen. Pas na het aanzoek gaan ze elkaar daadwerkelijk zien en komen ze erachter of liefde dus echt blind is.

Op dit moment zijn het alleen heterokoppels die mee doen aan het programma maar de fans dringen aan op een snufje LHBTQI+. Chris Coelen (showrunner) laat weten aan de Engelse Metro dat dit zeker een optie is alleen het technisch gezien moeilijkheden met zich mee brengt. Ook vertelt hij dat dit programma niet gefocust is op seksualiteit. ‘Alles wat ik erover kan zeggen op dit moment is dat ik erop hoop.’ Op een nieuw seizoen dus.

Ook gaan er geruchten dat er een Britse versie komt. Chris Coelen staat hier in ieder geval helemaal achter en zegt ‘laten we ervoor gaan!’

Wil je nog even de trailer checken voordat je deze serie gaat binge-watchen? Check hem dan hieronder!