Ronell Langston Plasschaert ook wel bekend als Ronnie Flex laat voor de 2e keer een docu op het witte doek verschijnen.

De documentaire van regisseur Sasha Vermeulen is afgelopen zaterdagavond op NPO 3 in première gegaan. Vrienden, Familie en andere artiesten konden de docu de avond ervoor in de Melkweg bijwonen. In deze documentaire volgt Sasha Ronell voor de 2e keer een jaar lang.

In deze nieuwe documentaire genaamd: “De vlucht van Ronnie” zien we de successen, maar ook de kwetsbare en onzekere kant van Ronnie Flex. Zo is te zien dat Ronnie de Popprijs haalt, een nieuw album dropt, miljoenen streams haalt en worstelt met het vaderschap.

“Ronnie heeft een bijzondere binnenwereld, en struggelt met onzekerheden die veel jongeren van zijn generatie zullen herkennen. Mede daarom is zijn oprechtheid hartverwarmend en bovenal noodzakelijk. De docu is een classic coming of age-verhaal.” Aldus Sasha.

Benieuwd naar de documentaire? Check hem dan hier beneden.