Daniel Hernandez, beter bekend als de 23-jarige rapper Tekashi 6ix9ine, komt vrij uit de gevangenis. Hij wordt 2 Augustus 2020 vrijgelaten, dit is bevestigd door zijn wettelijke vetegenwoordiger Lance Lazzaro. 

6ix9ine keek op tegen een celstraf van 37 jaar tot levenslang voor misdaadpraktijken. Hij werd onder andere verdacht van het aansturen van vuurwapengeweld waarbij een voorbijganger in haar voet is geschoten. Doordat hij dus heeft samengewerkt met justitie en getuigde tegen de Nine Trey Gangsta Bloods, de bende waar hij lid van was, werd zijn straf verlaagd tot 2 jaar celstraf. 

Door zijn getuigenis zijn twee hooggeplaatste bendeleden veroordeeld. Hij werd door het stof heen gehaald en neergezet als snitch op Instagram en Twitter. Zelfs Snoopdogg maakte een leuke woordspeling op snitch. 

View this post on Instagram

??‍♂️??

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

6ix9ine komt ook in aanmerking voor getuigenbescherming maar vanwege zijn opvallende uiterlijk en het feit dat hij het getal 69 op zijn voorhoofd heeft laten tatoeëren kan dit nog wel een lastig worden om hem onherkenbaar door het leven te laten gaan.