Qlas & Blacka – Online/Offline ft. Ronnie Flex

Qlas & Blacka zijn vaak in het nieuws gekomen over de gewelddadige teksten in hun drill nummers. Deze gaven een indruk op jongeren om met wapens (vooral steekwapens) te lopen op straat. Dit was echter niet de bedoeling, ze wilden dat de buiten wereld in ging zien wat er gaande is in de scene.

Ze hebben na een tijdje gezegd dat ze commerciëler gaan.De oude drillrappers hebben hun bereik gebruikt om het naar de positieve kant te brengen.Ze zijn gestopt met het rappen over mensen neer steken en neerschieten. “Het gebeurt natuurlijk nog steeds om ons heen, we wonen nog steeds in die leefomgeving. Het kan dus zo zijn dat we er wel over rappen, maar niet zo heftig meer als eerst.” Aldus rapper Blacka in het interview met NOS.

Het rap duo heeft eind Februari hun eerste debuut album gedropt genaamd: “Project 24” met onder andere features van Josylvio, Vic9, Kevin, Tur-G & Ronnie Flex. Een dag na de drop van het album komt de videoclip “Online/Offline” samen met Ronnie Flex uit.

Benieuwd naar de nieuwe heat? Check de videoclip hierboven!