Katy Perry wordt moeder! De 35-jarige maakt dit bekend via haar social media. Samen met Orlando Bloom verachten ze hun eerste kindje. 

Er waren al een tijdje geruchten maar die werden telkens maar niet bevestigd. ‘zo blij dat ik  ‘zo blij dat ik ‘m niet meer in hoef te houden’ laat ze ons weten op Twitter. Nu eindelijk kunnen we de babybuik van Katy ook zien in haar nieuwe clip Never Worn White. Aan het einde van de clip wrijft ze over haar buik heen en het is duidelijk te zien dat het om een babybuik gaat! 

Orlando Bloom, haar verloofde, heeft al een zoon van 9 van een vorige relatie, hij heet Flynn. Orlando vroeg katy vorig jaar ten huwelijk op valentijnsdag. De twee tortelduifjes hebben al een keer laten vallen dat ze graag samen een gezin willen starten.

Kijk hieronder naar de nieuwe clip van Katy Perry en spot haar babybuik.