Francis Edusie, beter bekend als rapper Frenna laat vandaag via zijn Facebook weten dat zijn aanstaande optreden in Suriname is gecanceld. 

Frenna verteld dat hij is afgeraden door het openbaar Ministerie om naar Suriname te gaan omdat de organisatie Lustig Events onvoldoende veiligheidsgarantie kan bieden. 

‘Helaas was dit een situatie van overmacht, het doet mij veel pijn, maar ik hoop jullie snel te zien’ zegt Frenna in het filmpje. Hij verteld niet wat de specifieke aanleiding is van het cancelen van de show maar de politie in Den Haag bevestigt dat zij informatie uit Suriname hebben gekregen dat er een aanslag op zijn leven was gepland tijdens zijn bezoek aan Paramaribo. ‘ik zou dit advies met pijn in mijn hart moeten opvolgen’ zegt Frenna

Wil je zelf het filmpje kijken van Frenna? Kijk hem dan hieronder.

Lieve Suriname,Mijn lang verwachte droomshow in Suriname moet helaas gecanceld worden. De aanleiding hiervan is een negatief reisadvies van de Nederlandse autoriteiten. Ik zal dit advies, met pijn in mijn hart, moeten opvolgen en mijn reis en show moeten annuleren.Zowel mijn team als de organisatie Lustig Events hebben er tot het allerlaatste moment alles aan gedaan om het te laten lukken. Helaas was dit een overmachtsituatie. Francis

Slået op af Frenna i Tirsdag den 3. marts 2020