Gisteren showde Kanye West zijn nieuwste collectie in Parijs, namelijk de Yeezy Season 8 collectie. Tijdens zijn show kreeg zijn 6-jarige dochter North de microfoon om haar eerste optreden ooit te geven.

Kanye stuurde dit weekend pas uitnodigingen de deur uit voor zijn Yeezy-show, dit is de eerste show in 4 jaar voor dit label. North, ook de dochter kan Kim Kardashian en de oudste van de 4 kinderen leek helemaal niet verlegen te zijn. Tijdens de ‘Sunday Services’ van haar vader stond ze ook al een paar keer achter de microfoon.

Tijdens de Yeezy-show rapte ze over schoenen en hoe cool die zijn. Ook gaf een shout-out naar haar nichtje Penelope van 7 jaar oud, de dochter van Kourtney Kardashian, dat ze van haar houdt. We zien Kanye niet vaak lachen maar na het optreden kwam hij als een trotse vader met een brede glimlach naast haar staan.

Check hieronder hoe ze het deed!