Afgelopen maandag was het weer zo ver, we mochten weer genieten van een nieuwe aflevering van First Dates. Bij deze aflevering was het net even anders omdat het een dubbeldate was!

De vrienden Jordi en Rick hadden elkaar opgegeven voor First Dates en ze kwamen samen aan, toen Chelsea binnen kwam lopen was er nogal wat verwarring. Voor wie was Chelsea bedoeld? Moest Chelsea gaan kiezen? Of gaan ze met zijn 3eop date? Niet veel later verscheen de tweede dame namelijk Lieke. Maar wie hoort bij wie? Nog meer verwarring dus. Uiteindelijk kwam gelukkig Sergio, de host van het programma, de vier mensen uit hun leiden verlossen en vertelde hij dat Jordi gekoppeld is met Chelsea en Rick met Lieke. Wel kregen ze de keus om toch te ruilen maar ze hebben besloten dat toch maar niet te doen en genoegen te nemen met hun partners.

Bij beiden dates was er helaas geen klik en hadden ze toch stiekem wel willen ruilen. Natuurlijk werd er weer op los getwitterd waar altijd leuke comments uit komen. Lees ze hieronder!