Misschien heb je de video wel gezien, de video waar Yarraka Bayles een video van haar 9-jarige zoon post die compleet overstuur in de auto zit en zegt dat hij niet meer wil leven. Hij is het slachtoffer van pesterijen over zijn dwerggroei. Hij zegt in de video dat hij een mes wil en er een einde aan wil maken.

De video ging viral en Quaden Bayles werd gesteund van alle kanten. Instanties en bekendheden overladen de jongen met steun en hulp. De Australische familie krijgt een  Crowdfunding voor een tripje naar Disneyland maar dat pakte anders uit dan verwacht. Ze haalde maar liefst $308.000 dollar op! De familie verteld aan de lokale media dat ze geraakt zijn door het gebaar maar ervoor kiezen het hele bedrag te doneren aan instanties die het harder nodig hebben. ‘Hoe graag we ook naar Disneyland willen onze gemeenschap heeft hier meer baadt bij’ 

De familie zegt dat ze het geld gaan geven aan 2 goede doelen namelijk: Dwarfism Awareness Australia en The Balunu Healing Foundation. Ook laten ze weten dat ze contact hebben met Brad Williams, een komediant uit de US, die de GoFundMe startte en zelf ook dwerggroei heeft.

Inmiddels heeft Quaden al mee over het veld mogen lopen met de Indigenous All-Stars rugby spelers afgelopen week en krijg hij veel steun van mensen om hem heen. Als je de video nog niet hebt gezien kan je hem hieronder bekijken.