De Amerikaanse vlogster Natalia Taylor (23) leeft het luxeleven in Bali, zou je denken. Maar niets is wat het lijkt want haar prachtige vakantiekiekjes zijn gewoon gemaakt in een doodgewone Ikea in Amerika! 

Natalia, die meer dan 300.000 volgens heeft is samen met een bevriende fotograaf naar een Ikea-filiaal in de buurt van haar woonplaats Ohio gegaan om hier de vakantiekiekjes te maken. Ze heeft alle kaartjes van de producten af gehaald en geposeerd in de prachtige inspiratie woonkamers.

Ze post de foto’s op insta en vult bij locatie in dat ze in Bali is, haar caption zegt: ‘De koningin is gearriveerd.’ In een vlog onthult ze dat de kiekjes nep zijn en dat je dus niet alles moet geloven wat je ziet langs komen op Insta. ‘Sommige mensen doen zich anders voor dan ze zijn en komen daar makkelijk mee weg’ zegt ze in haar vlog. ‘Bali leek mij de perfecte locatie om deze vervalste kiekjes te nemen’. Laat wel weer zien hoe makkelijk mensen geloven wat er allemaal online staat.