Vandaag is het weer zo ver, de beruchte staredown van Boxing Influencers was vanochtend weer te bewonderen via de livestream of in de JD Store in Rotterdam. 

In de eerste Boxing Influencers van 2020 nemen kandidaten van Temptation Island, Love Island, YouTubers en muzikanten het weer tegen elkaar op. Deze keer trekken Donny Roelvink en DieTim de bokshandschoenen aan en zijn ook Dave Roelvink en Joey Bravo te bewonderen samen met vele andere. Wie nog meer? Check het hieronder!

De deelnemers Boxing Influencers 2020:

  • Dave Roelvink vs. Joey Bravo
  • Mezdi vs. Stenn de Backer
  • Henny Seroeyen vs. Sidney Bout
  • Heikki Geens vs. Jietse Strubbe
  • Nesim vs. Luca Gilliot
  • Donny Roelvink vs. DieTim
  • Fabiola vs. Vonneke

We herinneren ons natuurlijk allemaal het opstootje van de vorige keer tussen Vonneke en Fabiola, toen Fabiola de ring in stapte om haar vijand Vonneke uit te dagen en dit iets wat uit de hand liep. Vandaag tijdens de staredown is het redelijk rustig verlopen maar 28 maart in het Topsportcentrum in Almere is het zover. Fabiola heeft al uitgesproken dat ‘ze bloed wil zien’.

Wil jij de livestream checken om te zien wat er allemaal gebeurd is vanochtend? Hieronder staat een linkje!