Nadat Justin Bieber verscheen bij The Late Late Show met James Corden waar het welbekende Spill Your Guts spel werd gespeeld, kwam de waarheid naar boven toen Justin de keuze kreeg om een hapje stierenpenis te eten of de vriendinnen van zijn vrouw Hailey Bieber te beoordelen van aardigst tot minst aardig. Na al een cocktail van garnalen en chili naar achter gewerkt te hebben koos Justin toch maar de vraag te beantwoorden. 

Het spel is dus zo gemaakt dat je of een pijnlijke vraag moet beantwoorden of iets smerigs moet eten zoals koeientong of krekels. Justin moest dus de vriendinnen van zijn vrouw van aardigst tot minst aardigst beoordelen en daar een verklaring bij geven om niet de stierenpenis te hoeven eten. De vriendinnen zijn: Gigi Hadid, Kendall Jenner en Cara Delevingne. En hij noemde zijn lijstje eerlijk op: Kendall, Gigi en dan Cara. ‘’ik ken Kendall het best en heb de meeste tijd met haar doorgebracht. Ze is echt een goede vriendin van ons. En ja met Gigi en Cara heb ik niet zo veel tijd mee doorgebracht dus…’’ 

Justin vond het nodig om zijn antwoord nog wat duidelijker te verklaren en dat schoot in het verkeerde keelgat bij Cara Delevingne. Cara postte een het fragment uit The Late Late Show en nog twee oude selfies van haar en Justin met als caption: Nu vs. Toen. ‘’als je niks tegen mij hebt, waarom deblokkeer je mij dan niet? Ik hou van je @haileybieber. Misschien was die stierenpenis eten toch maar een beter idee geweest.’’

Wil je het hele fragment zien? Kijk hem dan hieronder!