Jay-Z (50) en Beyoncé (38) kregen veel commentaar op het feit dat ze tijdens het volkslied voorafgaand aan de Super Bowl, bleven zitten. Nu heeft de rapper hier een reactie opgegeven.

Tijdens een lezing op de Columbia University vraagt een hoogleraar of er een bepaalde boodschap achter schuilging. Maar dat was niet het geval, volgens de rapper. Hij verteld dat hij en zijn vrouw gewoon heel geconcentreerd naar de show aan het kijken waren en daardoor vergeten waren op te staan.

Beyoncé was hem bijvoorbeeld aan het uitleggen hoe Demi Lovato, die het volkslied dit jaar zong, zich voelde. Volgens Jay-Z schoten ze gewoon meteen in ‘artiestenmodus’ toen het optreden begon en waren ze druk bezig met het geluid en de show.

Veel mensen hebben de afgelopen dagen gespeculeerd over de reden maar het blijkt dus gewoon een foutje te zijn geweest.