Gisteren brachten wij nog het nieuws naar buiten dat Love Island koppel Mac en Cheyenne uit elkaar zijn en nu hebben we alweer break-up nieuws.

Daniel, van hetzelfde seizoen van Love Island, en Temptation verleidster Daniëlle bevestigen namelijk ook dat ze uit elkaar zijn. De verleidster verteld in een Instagram Story dat ze uit elkaar zijn omdat er dingen zijn gebeurd die zij ‘niet vind kunnen’ in een relatie. Wel wenst ze hem het beste toe.

Door haar Story kreeg Daniel veel vragen over de breuk, want veel mensen dachten dat hij was vreemdgegaan, zo schrijft hij op Instagram. Daarom plaatste hij ook een bericht om duidelijk te maken dat dat niet het geval is. “Zoiets zou ik dus nooit doen en ze zegt zelf ook dat dat niet het geval is.”

De echte reden is dat Daniel niet lekker in zijn vel zit en daardoor kan hij de verleidster niet geven wat ze verdiend. Daarnaast zegt hij dat hij misschien toch niet helemaal klaar was voor een nieuwe relatie na Floor en Love Island.

Daniel was samen met Floor de winnaar van Love Island. De twee kregen een relatie maar kort na Love Island gingen ze weer uit elkaar. Snel daarna kwamen de geruchten dat Daniel met Daniëlle zou daten en dat werd later dus ook bevestigd.

Nu blijft Daniel voorlopig vrijgezel en gaat hij zich vooral focussen op zichzelf en op het sporten.