In een nieuwe video van Nikkie Tutorials vertelt Nikkie dat ze weet wie haar gechanteerd heeft maar dat ze er niks mee gaat doen.

Ze praat over alles wat er is gebeurd na haar ‘coming out’. Hoe het op haar overkwam, dat ze bij de Ellen Degeneres Show was en over haar chanteerder. Ze verteld dat ze erachter is gekomen wie het is en dat ze de naam weet.

Ze vertelt ook dat ze erover na heeft gedacht om het te exposen maar dat gaat ze niet doen. “Met mijn aantal followers kan ik iemands leven helemaal kapot maken, maar dat ga ik niet doen. Want dan doe ik diegene hetzelfde aan als wat diegene mij aan wilde doen.” Ze vind dat haar chanteerder genoeg gestraft is doordat diegene weet dat zij weet wie het is. De beauty-vlogger zegt dat ze altijd nog de naam bekend kan maken als ze dat wilt en dat diegene daardoor altijd in angst zou leven.

Bekijk hier de hele video: