6ix9ine had een verzoek ingediend om zijn straf thuis uit te zitten omdat hij bang is voor zijn eigen veiligheid. De rechter heeft het verzoek afgewezen.

Vorig jaar werd 6ix9ine veroordeeld tot twee jaar celstraf. Eigenlijk stond hem een straf van 47 jaar te wachten maar dat werd extreem verminderd omdat hij justitie heeft geholpen met het pakken van Trey Bloods leden. Nu is hij dus ook bang voor zijn eigen leven, want volgens hem zit de gevangenis helemaal vol met die leden.

Vandaar dat hij liever zijn straf thuis wilde uitzitten, maar de rechter vond dat maar niks. De rechter gaf als reden voor het afwijzen, dat het anders de ernst van de criminele activiteiten zou ondermijnen.

Tekashi, de echte naam van 6ix9ine, heeft al dertien maanden gezeten voordat de uitspraak was. Hij had dus vanaf het moment van uitspraak nog elf maanden te gaan. Dat wordt nog even achter de tralies zitten…