Afgelopen weekend is het nieuws naar buiten gebracht dat Kaj van der Rhee seksueel grensoverschrijdend gedrag met minderjarige heeft gehad. Zijn ex-vriendin Dionne Slagter is in shock.

Slagter, ook wel bekend als OnneDi, reageert op Twitter op de geruchten dat zij er weet van had. “Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie. Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt”, schrijft de Youtube-ster.

Ook één van de slachtoffers van Kaj plaatst op Twitter: “Als een van Kaj’s slachtoffers en namens meerdere kan ik je zeggen dat OnneDi hier niks van wist. Wij wisten zelf ook niet dat hij een relatie had, want daar loog hij over.”

Kaj van der Rhee heeft dit weekend bekend dat hij dit heeft gedaan en bood zijn excuus aan via een persverklaring, “Ik zie nu in dat ik domme fouten heb gemaakt en ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft. Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld.”

NPO en BNNVARA zijn per direct gestopt met zijn programma ‘Proefkonijnen’ en radioshow ‘Skaj is the limit’ op 3FM. Vandaag maakte ook het Rode Kruis bekent te stoppen met de samenwerking.