Danielle Bregoli, ook wel bekend als Bhad Bhabie, heeft last van mentale gezondheidsproblemen en laat weten voorlopig te stoppen met Instagram.

De 16-jarige rapster, die bekend is geworden door de meme ‘Cash me outside, how ‘bout dah?’ na haar verschijning bij Dr. Phil, heeft vannacht op Instagram gezegd dat ze zich weggepest voelt van social media. Ook heeft ze slaapproblemen door alle haatreacties.

Omdat ik kamp met mentale gezondheidsproblemen ga ik een pauze nemen van Instagram, en ik vind het vervelend om dit te zeggen maar jullie hebben gewonnen. Gefeliciteerd, missie geslaagd! Jullie hebben een klein 16-jarig meisje helemaal kapotgemaakt!

Social Media mij niet alleen gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben, maar het is ook de reden waarom ik ’s nachts niet kan slapen. Stel je eens voor dat je elke seconde van de dag racistisch en wit wordt genoemd. Ik laat een tattoo zien en ze zeggen dat ik zwart probeer te zijn. Ik verdedig mezelf en dan ben ik opeens een racist, er is gewoon geen kans om als bekendheid te winnen in deze app…

Wanneer ze terug komt op social media en of ze dat nog gaat doen is niet bekend.