Nikkie de Jager, oftewel Nikkie Tutorials, heeft de haar belangrijkste video ooit geplaatst. Hier vertelt ze namelijk in dat ze een transgender is.

“Vandaag ga ik iets met jullie delen, wat ik altijd al heb willen doen. Door omstandigheden lijkt alsof die kans van mij is afgepakt, maar vandaag pak ik mijn eigen macht terug!”, begint ze haar verhaal.

Nikkie vind dat de hele wereld vol met labels zit, maar dat het belangrijk is dat we elkaar accepteren zoals we zijn. Iedereen moet hun eigen verhaal schrijven en daarom plaatst ze nu deze video.

“Ik ben geboren in het verkeerde lichaam. Dat betekent dat ik een transgender ben!”, onthult ze. Daarna wilt ze een statement maken dat iedereen goed is zoals die is en dat je trots moet zijn op wie je bent. Zo zegt ze, “Ik ben Nikkie Tutorials en ik ben Nikkie. Ik ben ik.”

Bekijk hier haar hele verhaal: