Een 19-jarig meisje, genaamd Chloe Davidson heeft net voor kerst zelfmoord gepleegd. Haar moeder claimt dat het allemaal door social media komt. Chloe was namelijk geobsedeerd met social media..

Chloe Davidson wilde graag model worden en gebruikte social media om zichzelf te laten zien. Haar zus zegt dat ze zich nooit goed genoeg voelde, behalve als ze genoeg likes en comments kreeg op haar media.

Ze was er verslaafd aan, vooral aan Instagram en Snapchat. Ze praatte er de hele dag over, hoeveel likes ze kreeg en hoeveel comments. Ze deed uren over de goede foto maken en als die niet genoeg likes kreeg, werd die weer verwijderd. Ze leek er bijna voor te leven volgens haar moeder.

Vijf dagen voor kerst heeft Chloe zichzelf opgehangen in haar kamer. Volgens haar zus en moeder zat haar make-up nog perfect en droeg ze lingerie die ze al een tijdje wilde dragen om in te poseren. Chloe’s moeder geeft nu social media de schuld van haar dood.

Het heeft het leven van mijn dochter overgenomen, en dat heeft haar gebroken…

Ze vind ook dat jongeren meer hulp en onderwijs nodig hebben op gebied van social media.